TRÄDGÅRDSHJÄLP

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN UTEMILJÖ?

Har Du kört fast på idéer eller behöver du hjälp med helheten? Framsidan behöver nytt ansikte för att välkomna. Trädäcket behöver inredas med detaljer som gör det trivsamt. Nybyggt hus med en tomt som varken har rum, insynsskydd eller personlighet…
Vi kan hjälpa dig med en plan som är rätt för just dig – stort eller smått, ute eller inne!

TRÄDGÅRDSSKISS

Vi kan erbjuda Dig idéer på en enkel, lättskött trädgård, som är vacker året runt. Vi ger en översikt över hela din trädgård med förslag på t ex växter, gångar, insynsskydd, uteplatser, belysning, plank/staket/mur och olika rum för olika tillfällen. Allt som kan forma Din trädgård för att få en personlig utemiljö!
Vi kommer först hem till Dig för att diskutera, fotografera och mäta. Sedan träffas vi igen för en presentation och genomgång av skissen.

Pris: ca 15.000 kr för normalstor trädgård + körers. (fr 8.000 kr för del av trdg)

TRÄDGÅRDSSKISS VIA MAIL

En tjänst för Dig som behöver en enklare trädgårds-skiss över hela eller delar av din trädgård och utemiljö. Du mäter, fotograferar och skriver ner dina tankar om
t ex framsidan, poolområdet, uteplatsen, hela trädgården och skickar över via mail. Sedan får du ett svar (via mail) med skissförslag, växtlistor, inspirationsbilder och förklarande text.

Prisexempel: ca 4.000 kr för en framsida

IDÉER PÅ PLATS – INREDNINGSHJÄLP UTE & INNE

Denna tjänsten är för Dig som vill ha lite hjälp för att komma igång och inte behöver ha det nedskissat på en ritning. Vi kan hjälpa Dig att hitta smarta och snygga lösningar där vi kan förändra med det som redan finns eller med råd och tips hur Du kan förnya ditt hem eller kanske ditt trädäck.
Vi kommer hem, ger tips och idéer direkt på plats i ca. 1,5 timme för att hjälpa dig se hemmet med nya ögon eller skapa miljöer på t ex balkongen eller i uterummet.

Pris: 2.500 kr + körersättning och körtid