TRÄDGÅRDSTJÄNST

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN UTEMILJÖ?

TRÄDGÅRDSTJÄNST

Har Du kört fast på idéer eller behöver du hjälp med helheten? Framsidan behöver nytt ansikte för att välkomna. Trädäcket behöver inredas med detaljer som gör det trivsamt. Nybyggt hus med en tomt som varken har rum, insynsskydd eller personlighet… Vi kan hjälpa dig med en plan som är rätt för just dig – stort eller smått!

TRÄDGÅRDSSKISS

Vi kan erbjuda Dig idéer på en enkel, lättskött trädgård, som är vacker året runt. Vi ger en översikt över hela din trädgård med förslag på t ex växter, gångar, insynsskydd, uteplatser, belysning, plank/staket/mur och olika rum för olika tillfällen. Allt som kan forma Din trädgård för att få en personlig utemiljö! Vi kommer först hem till Dig för att diskutera, fotografera och mäta. Sedan skickas skissen med förklarande text, inspirationsbilder och växtlista.

Pris: ca 16.000 kr för normalstor trädgård + körers. och körtid (fr 8.000 kr för del av trdg)

TRÄDGÅRDSSKISS - VIA MAIL

En tjänst för Dig som behöver en enklare trädgårds-skiss över hela eller delar av din trädgård och utemiljö. Du mäter, fotograferar och skriver ner dina tankar om t ex framsidan, poolområdet, uteplatsen, hela trädgården och skickar över via mail. Sedan får du ett svar (via mail) med skissförslag, växtlistor, inspirationsbilder och förklarande text.

Prisexempel: ca 4.500 kr för en framsida

IDÉER PÅ PLATS

Denna tjänsten är för Dig som vill ha lite hjälp för att komma igång och inte behöver ha det nedskissat på en ritning. Vi kan hjälpa Dig att hitta smarta och snygga lösningar där vi kan förändra med det som redan finns eller med råd och tips hur Du kan förnya Din utemiljö. Vi kommer hem till Dig och bollar idéer för att ge Dig tips, idéer och lösningar till Din personliga utemiljö i ca. 1,5 timme.

Pris: 2.750 kr + körersättning och körtid (utökad tid 895:-/timme)

BEHÖVER DU HJÄLP AV ANLÄGGARE?

Vi samarbetar med ett antal anläggare och hjälper er gärna att förverkliga era trädgårdsdrömmar!

BELYSNINGSHJÄLP

Johan Strandqvist, ljusdesigner, kommer hem till Dig i ca 1,5 timme och visar var och vad som ska belysas för att få en levande trädgård året runt. Han ger förslag på armaturer som finns i vår butik som man själv lätt kan installera utan elektriker.

Pris: 2.750 kr + körersättning och körtid