INREDNINGSTJÄNST

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN INNEMILJÖ?

INREDNINGSTJÄNST

Vardagsrummet fungerar inte, hallen känns för liten, barnen har flyttat hemifrån, hur binder man ihop inredningen, behov av att organisera eller kanske bara en förändring? Vi kan hjälpa Dig att få ett levande och personligt hem från idé till färdigt projekt!

IDÉER PÅ PLATS

Denna tjänsten är för Dig som vill ha lite hjälp för att komma igång och inte behöver ha det nedskissat på en ritning. Vi kan hjälpa Dig att hitta smarta och snygga lösningar där vi kan förändra med det som redan finns eller med råd och tips hur Du kan förnya med möbler, färger, växter och andra inredningsdetaljer.

Vi kommer hem till Dig och bollar idéer för att ge Dig tips, idéer och lösningar till Din personliga innemiljö i ca. 1,5 timme.

Pris: 2.750 kr + körersättning och körtid (utökad tid 895:-/timme)

INREDNING PÅ DISTANS – VIA MAIL

En tjänst för Dig som behöver hjälp med att förverkliga Dina inredningsdrömmar men bor en bit bort. Du mäter, fotograferar och skriver ner dina tankar om t ex köket, vardagsrummet, barnens rum och skickar över via mail. Sedan får du ett svar (via mail) med ett inredningsförslag, moodboard och förklarande text som hjälper Dig att få en personlig hemkänsla, hitta den röda tråden eller kanske behöver du någon som ser ditt hem men nya ögon…

Prisexempel: ca 2.500 kr för ett vardagsrum

(Inredningskonsultation 895:-/timme, projektledare 495:-/timme)

BEHÖVER DU HJÄLP AV HANTVERKARE?

Vi samarbetar med ett antal snickare, skräddare, målare mm och hjälper er gärna att förverkliga era inredningsdrömmar!

BEHÖVER DU HJÄLP MED LJUD, LJUS ELLER BILD?​

Nu samarbetar vi med Custom Solutions som erbjuder en helhetslösning inom ljud, ljus, bild och nätverk: ”Vår vision är att tekniken i ett hem ska harmoniera med övrig design och inredning. Den ska inte vara någonting som stör ögat men samtidigt alltid finnas lättillgängligt då den ska användas. Vi är märkesoberoende och tar fram förslag och lösningar baserat på de önskemål våra kunder har. Så oavsett om det handlar om renovering av en äldre skånelänga eller en nybyggnation av en lägenhet så har vi rätt typ utav högtalare, tv-apparater och belysning i vår sortiment.

Välkommen till en värld av skräddarsydda lösningar.”